Ochtendstond heeft bij deze huwelijksfotograaf geen goud in de mond, ware het niet dat ik iets later met veel enthousiasme richting Kempen trok. Een dolverliefd en uiterst enthousiast koppel heeft daar zeker wat mee te maken! Kim en Natascha beleefden begin mei hun lentetrouw te Lier en het ochtendgloren beloofde een prachtige dag!

Detailshots zijn niet alleen voor mij erg belangrijk. Welke bruid wilt nu niet haar kleed, de ringen en aankleding vereeuwigd? Bloemetje hier, spelende kindjes daar. Details overal terwijl de bruid zich klaarmaakt en haar nieuwsgierige vader stiekem om de hoek komt piepen.

Om 10u30 was het zover: Kim kwam zijn oogverblindende bruid ontvoeren naar het verbazend moderne gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver. Natascha en Kim stonden letterlijk in het middelpunt van de belangstelling om elkaar het ja-woord te geven.

Met dit prille liefdesgeluk als kersvers man en vrouw, mocht het koppel uitgebreid uitpakken tijdens de shoot in de Wintertuin te Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Op zoek naar de perfecte locatie voor een shoot bij jullie huwelijk?

Allen daarheen zou ik zeggen! De naam verbergt de inhoud: de wintertuin is niet per definitie een tuin! Dit oude gebouw, met flashback naar de eigen schooltijd, heeft hoekjes en kantjes en heeft zowaar een overdekte plantentuin.

Een uurtje later tijd voor een welverdiende lunchbreak in de feestzaal Hof van Nazareth te Lier. Iets later kwamen de eerste gasten toe om tijdens de receptie het glas te heffen op het getrouwde stel, waarna de liefde van Kim en Natascha gevierd werd tijdens een ontroerende ceremonie. Kudos aan de beste vriendin van de bruid en weddingplanner van dienst (dewelke haar naam mij even ontglipt). Leuke details zoals een houten bank als gastenboek, een gepersonaliseerd boek om de ringen in te binden en zoveel meer… Details, details, details maken een huwelijk! Kleine noot: dit koppel bewijst dat rijst passé is: zeepbellen for the win! Het is kleurrijk, het is luchtig en vogels sterven er niet aan. Helemaal fan!

Een hele dag van officiële én mooie momenten, moet natuurlijk afgesloten worden met een groot feest. Enter Photo Booth! Een fotostand lekker dicht bij de dansvloer + zot volk = partypics!

Dikke proficiat Kim en Natascha en heel veel geluk samen!

Locatie van de shoot: Wintertuin
Feestzaal: Hof van Nazareth
Was jij er ook bij en ben je benieuwd naar je foto’s? Geef mij even een seintje! Hierzo
De foto’s zijn immers helemaal gratis in printbare kwaliteit te verkrijgen! You like?