Prijzen van een huwelijksreportage

Huwelijksfotograaf zijn is niet enkele mooie plaatjes maken op de dag dat mensen trouwen. Het gaat over het vastleggen van de details,  het verhalen van zowel de grote als de kleine momenten op jullie dag. Het is dus meer dan een shoot, het is een reportage. Om jullie hele verhaal fotografisch te kunnen vertellen blijf ik dan ook graag de hele dag. Om een mooie reportage te garanderen start ik aan 8 uur. Aarzel niet mij te contacteren voor meer info over de prijzen. Om je alvast een idee te geven: voor een reportage van 8 uur betaal je 1450 euro. Per bijkomend uur betaal je 150 euro met een maximum aantal van 16 uren.

Alle foto’s worden individueel bewerkt. Deze afgewerkte beelden krijgen jullie in hoge resolutie aangeleverd op USB stick. Bovendien krijgen jullie ook een schattig stoefboekje met enkele van de mooiste beelden geprint.

creatief familieportret

Extraatjes

Klinkt allemaal goed maar jullie willen toch nog meer? Laat maar horen!

Photo Booth

Geposeerde foto’s is niet zo jullie ding? Mooi zo! Dan zijn jullie alvast bij de juiste huwelijksfotograaf terechtgekomen.
Er geldt echter 1 grote uitzondering… De Photo Booth! Foto voor de bomma boven de kast nodig? Ideaal –> ga braafjes bij de booth staan! En als we dan toch bezig zijn overtuig ik de bomma snel dat feestende, moderne foto’s toch zoveel leuker zijn dan die brave statieportretjes.

Vanaf maart 2018 heb ik mijn eigen custom made photo booth. Eentje die wél beschikt over een goede camera, goede flitsen en direct kan printen. Bovendien krijg je de foto’s ook digitaal aangeleverd, bewerkt in dezelfde stijl als de rest van de huwelijksreportage.

Albums

Jullie foto’s ontvangen jullie sowieso in hoogste resolutie op USB. In principe kunnen jullie dus perfect zelf een fotoboek maken. Willen jullie toch graag nog professionelere kwaliteit help ik jullie heel graag verder. De mogelijkheden zijn zowat eindeloos, dus vraag mij gerust eens naar enkele voorbeelden.
Om toch al een indicatie te geven: vanaf 250 euro heb je al een pracht van een album.

  • Kwalitatief
  • Keuze uit verschillende formaten, stoffen en afwerking
  • Modern design

Verlovingsshoot

“Aj neen… Trouwfoto’s, allemaal goed en wel, maar ik sta toch niet zo relax op foto. En dienen Bardt, sympa kerel, maar ik ken hem eigenlijk niet zo goed…”
Mijn grootste nachtmerrie? Aangesproken worden met “mijnheer” op jullie trouwfeest. Een huwelijk is geslaagd als jullie (en ik) helemaal comfi zijn bij elkaar zodat jullie kunnen genieten van jullie dag en ik dat kan vastleggen. Helaas zijn verloofden druk bezette mensen (net zoals huwelijksfotografen trouwens) en blijkt het toch wat moeilijk om regelmatig af te spreken met elkaar. Waarom dan niet gewoon direct een verlovingsshootje doen?
Dit geeft ons de kans wat aan elkaar te wennen en je hebt er meteen leuke foto’s bij! Geweldig toch?!

Voor een verlovingsshoot van 2 uur kan je 30 afgewerkte beelden verwachten en betaal je 400 euro.

  • Fotosessie van 2 uur
  • 30 afgewerkte beelden
  • Digitale aanlevering van de foto’s in hoge resolutie