Veelgestelde vragen

Vragen voor jullie trouwfotograaf

Jullie zijn ondertussen alweer enkele maanden aan het plannen. De datum is geprikt, de burgerlijke trouw is geregeld, de trouwlocatie komt ook in orde… En nu de beste trouwfotograaf! Ongetwijfeld zoeken jullie iemand die de knepen van het vak kent en binnen jullie budget past. Aangezien de meesten onder ons niet wekelijks trouwen zijn er enkele veelgestelde vragen die ik graag al even toelicht.

Moesten jullie vragen toch nog niet helemaal beantwoord zijn, contacteer mij gerust! Ik ben zeer toegankelijk en bijt niet (zo hard).

Moeten we eten voorzien?

Dat zou geweldig zijn! Het is niet altijd evident een lunchpakket voor de hele dag te voorzien. In mijn geval geldt zeker: ‘een verzadigde fotograaf is een goede fotograaf’!

Geheel terzijde: Ik ben een gigantische zoetekauw. Mijn favoriete moment van de dag situeert zich dan ook vaak ergens na het avondeten!

Komen mijn foto’s online?

Graag! Het is altijd leuk mijn website te kunnen updaten met de nieuwste foto’s. Indien jullie dit liever niet hebben, geen probleem. Sfeervolle foto’s met veel omgeving en jullie in het piepklein lijkt mij een mooie middenweg!

Ben je nog beschikbaar?

Mei tot oktober kan je gerust het huwelijksseizoen noemen. Hiervoor boek je best tijdig. Contacteer mij even om te kijken of ik nog beschikbaar ben.

Moeten we extra bijbetalen voor prints?

Neen, jullie krijgen alle foto’s afgewerkt in hoge resolutie. Jullie mogen ze uitdelen, doorsturen, printen,… Indien je liever toch via mij print is dit wel mogelijk. Meer informatie kan je terugvinden bij “tarieven“.

Kunnen we meer foto’s bekijken?

Tuurlijk! Wanneer we de eerste keer afspreken toon ik jullie uitgebreid mijn portfolio. Dan kan je een hele trouwreportage bekijken en niet alleen “de best off”. Ik vind het belangrijk dat jullie een duidelijk zicht hebben op wat je kan verwachten.

Hoeveel foto’s mogen we verwachten?

Dit is moeilijk om een getal op te plakken aangezien elk huwelijk helemaal verschillend is. Met de natte vinger: een 500 tal?

Zijn er nog bijkomende kosten?

De prijzen die je online kan vinden zijn inclusief vervoer en BTW.

huwelijksfotografie humor Bardt

Bewerk je de foto’s?

Ja! En hier ben ik ook een grote voorstander van. Door de foto’s te bewerken kan ik mijn eigen artistieke stempel drukken op jullie trouw.

Moeten we vervoer voorzien?

Neen hoor. Al mijn materiaal past net mooi in mijn autootje. Daarmee bedoel ik: koffer, achterbank en passagierszetel gevuld met fotospullen. Dat ga ik jullie niet aandoen…